loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Garantie

SCHMIDT Automotive staat bekend om zijn betrouwbare voertuigen en klantgerichte service, maar zelfs de beste auto's kunnen af en toe te maken krijgen met problemen. Hier zijn enkele redenen waarom je misschien professionele hulp nodig hebt bij de garantie van je SCHMIDT Automotive-auto:

KENNIS EN EXPERTISE:

De garantieprocessen en -voorwaarden kunnen soms complex zijn. Het hebben van de juiste kennis en expertise om de garantie van je auto correct af te handelen, is van cruciaal belang. Professionals bij SCHMIDT Automotive begrijpen de nuances van hun voertuigen en kunnen je helpen om te navigeren door de garantieclaims.

MAXIMALISEREN VAN GARANTIEVOORDELEN:

Een ervaren professional kan je helpen om het meeste uit je garantie te halen. Dit kan onder meer het identificeren en aanpakken van problemen om verdere schade te voorkomen, wat kan resulteren in kostenbesparingen op de lange termijn.

TIJD EN STRESS BESPAREN 

Zelf proberen om garantieclaims af te handelen, kan tijdrovend en stressvol zijn. Het overlaten aan de experts bij SCHMIDT Automotive geeft je gemoedsrust en bespaart je tijd.

SNELLERE RESOLUTIE:

Professionele hulp kan de snelheid van de garantieafhandeling bevorderen. Dit betekent dat je eerder weer de weg op kunt met een volledig functionele auto.

Vragen of interesse?

Showroom

Ma - Vr 09.00 - 18.00 uur
Za 09.00 - 16.00 uur

Werkplaats

Ma - Vr 08.15 - 17.15 uur
Za 08.30 - 12.30 uur

9 ,4

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

41

Wij hebben in totaal 41 auto’s op voorraad

14

Onze 14 collega’s staan direct voor je klaar
Morgen Internet - Zorgeloos website