loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

WIE ZIJN WIJ?

Bij SCHMIDT Automotive hebben we een team van toegewijde professionals met een passie voor auto's en mobiliteit. Onze technici zijn hooggekwalificeerd en hebben uitgebreide ervaring in de automotive sector. We investeren voortdurend in de opleiding en ontwikkeling van ons personeel om ervoor te zorgen dat we altijd up-to-date zijn met de nieuwste technologieën en trends in de industrie.

HOE ZIJN WE BEGONNEN?

SCHMIDT Automotive heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1972. Sindsdien hebben we ons geprofileerd als een marktleider in de automotive industrie, met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Onze toewijding aan het leveren van de beste producten en diensten heeft ons geholpen om een uitstekende reputatie op te bouwen.

WAT DOEN WE NU?

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten om aan al uw mobiliteitsbehoeften te voldoen:

  • Onderhoud en Reparatie: Onze technici zorgen voor professioneel onderhoud en reparaties, zodat u veilig en betrouwbaar kunt blijven rijden.

  • Autoverkoop: Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Onze verkoopafdeling staat klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte voertuig voor uw behoeften.

  • Advies en Consultatie: We bieden deskundig advies en consultatie om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over uw auto en mobiliteitsbehoeften.

WAAR STAAN WE VOOR?

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar om de mobiliteitsbehoeften van onze klanten te vervullen en te overtreffen. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige auto-onderdelen, professioneel onderhoud en reparaties, of advies bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, bij SCHMIDT Automotive staan we altijd voor u klaar.

MEER INFO

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare occasion, professioneel onderhoud en reparaties voor uw huidige auto, of gewoon deskundig advies, bij SCHMIDT Automotive bent u aan het juiste adres. Ons toegewijde team van automotive experts staat voor u klaar om u te helpen bij al uw mobiliteitsbehoeften.

Banner Image 0
Banner Image 1

OOK UW ELEKTRISCH SPECIALIST

Ontdek de wereld van elektrisch rijden bij SCHMIDT automotive en laat ons u helpen om de voordelen van deze opwindende technologie te omarmen. Wij staan klaar om u te voorzien van deskundig advies, hoogwaardige service en de gemoedsrust die komt met het hebben van een elektrische specialist als uw partner in mobiliteit.

  • Geen gedoe
  • Gegarandeerd kwaliteit

9 ,5

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

42

Wij hebben in totaal 42 auto’s op voorraad

14

Onze 14 collega’s staan direct voor je klaar
Morgen Internet - Zorgeloos website