loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

ONDERHOUD

Bij SCHMIDT Automotive geloven we dat regelmatig onderhoud de sleutel is tot een langdurige en betrouwbare prestatie van uw voertuig. Ons toegewijde team van deskundige monteurs staat klaar om u te helpen uw auto in topconditie te houden, ongeacht het merk of model.

WAAROM ONDERHOUD?

Bij SCHMIDT Automotive hebben we een team van hoogopgeleide en gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring in het veld. Of het nu gaat om routinematige inspecties, olieverversingen, remreparaties, airconditioningonderhoud, of complexere mechanische problemen, wij hebben de kennis en vaardigheden om uw voertuig op de best mogelijke manier te onderhouden.

WAAROM ONS?

Of u nu uw dagelijkse woon-werkverkeerauto, gezinswagen, of een speciaal projectvoertuig hebt, wij zijn hier om uw voertuigonderhoud eenvoudig en zorgeloos te maken. Vertrouw op SCHMIDT Automotive voor betrouwbaarheid, expertise en klantgerichte service.

Laat ons u helpen om uw voertuig in topconditie te houden. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw voertuigonderhoudsbehoeften.

Werkplaats
afspraak plannen?

Showroom

Ma - Vr 09.00 - 18.00 uur
Za 09.00 - 16.00 uur

Werkplaats

Ma - Vr 08.15 - 17.15 uur
Za 08.30 - 12.30 uur

9 ,5

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

42

Wij hebben in totaal 42 auto’s op voorraad

14

Onze 14 collega’s staan direct voor je klaar
Morgen Internet - Zorgeloos website