loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

SCHMIDT Lease

Er zijn verschillende aantrekkelijke redenen om te overwegen te leasen bij SCHMIDT Automotive, een vooraanstaande speler op het gebied van autoleasing. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom je zou kunnen kiezen voor SCHMIDT Automotive als jouw leasepartner:

RUIME KEUZE AAN VOERTUIGEN:

SCHMIDT Automotive biedt een uitgebreid scala aan voertuigen, van compacte stadsauto's tot luxe sedans en robuuste SUV's. Hierdoor kun je het voertuig kiezen dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en levensstijl.

FINANCIELE VOORDELEN:

Leasen bij SCHMIDT Automotive kan financieel aantrekkelijk zijn. Je hoeft niet het volledige aankoopbedrag van de auto te betalen, wat je cashflow kan ontlasten. Bovendien zijn de maandelijkse leasebetalingen vaak lager dan de kosten van een nieuwe auto kopen.

GEEN ZORGEN OVER WAARDE VERLIES:

Een van de grootste voordelen van leasen is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de afschrijving van de auto. Na afloop van het leasecontract kun je gewoon het voertuig teruggeven, zonder de last van de doorverkoopwaarde.

ONDERHOUD EN REPARATIES INBEGREPEN:

Veel leaseovereenkomsten bij SCHMIDT Automotive omvatten onderhouds- en reparatiedekking. Dit betekent dat routine-onderhoud en eventuele reparaties vaak gedekt zijn.

Plaats zoekopdracht

Showroom

Ma - Vr 09.00 - 18.00 uur
Za 09.00 - 16.00 uur

Werkplaats

Ma - Vr 08.15 - 17.15 uur
Za 08.30 - 12.30 uur

9 ,4

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

41

Wij hebben in totaal 41 auto’s op voorraad

14

Onze 14 collega’s staan direct voor je klaar
Morgen Internet - Zorgeloos website